Terug

Noviteiten 2023

Noviteiten grondbewerkingstechniek

Driebalks Cenio 4000-2 voor het optimaal inwerken van gewasresten
12 sep. 2023

De nieuwe klapbare en universeel toepasbare gedragen cultivator Cenio 4000-2

Met de nieuwe Cenio 4000-2 introduceert AMAZONE op de Agritechnica 2023 een klapbare mulchcultivator met 4 m werkbreedte. Door de introductie van het nieuwe producttype wordt de productportfolio van de Cenio, die tot dusver uit de 3 m, 3,5 m en 4 m starre machines bestond, nu met de 4 m hydraulisch klapbare variant uitgebreid.

AMAZONE Catros+ 5003-2 in de stoppelbewerking
12 sep. 2023

Nieuwe AMAZONE compacte schijveneggen Catros+ 03

Met werkbreedten van 4 m tot 7 m en Smart Frame-systeem. Met de producttypen Catros+ 03-2 introduceert AMAZONE nu nieuwe opklapbare gedragen compacte schijveneggen met werkbreedten van 4, 5, 6 en 7 m. Parallel hieraan is er de getrokken TS-variant met zwenkonderstel. De Catros is ideaal voor vlakke en intensief mengende grondbewerking.

AMAZONE 360 mm vleugelschaar met drie verschillende montageposities
12 sep. 2023

Nieuwe AMAZONE 360 mm vleugelschaar voor gedragen cultivatoren Cenio en Cenius

De nieuwe AMAZONE vleugelschaar voor de gedragen cultivatoren Cenio en Cenius is nu met een breedte van 360 mm beschikbaar. Met de vleugelschaar kan ook met een mulchcultivator stoppel over de hele oppervlakte vlak worden gesneden en zo de capillariteit van de grond worden doorbroken. Dit vermindert het uitdrogen van de grond in de zomer.

De AMAZONE Cobra met de dubbele eg in de tweede bewerkingsstap voor bestrijding van uitgevallen graan en onkruid
12 sep. 2023

Nieuwe dubbele eg voor de ondiep werkende cultivator Cobra

Onkruidbestrijding met de ondiep werkende cultivator Cobra in combinatie met de dubbele eg | De ondiep werkende cultivator Cobra met zijn 6-rijige opbouw wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit bij stoppelbewerking, de iets diepere tweede en derde bewerking, evenals het ploegen van vanggewassen of zaaibedbewerking.

Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.
12 sep. 2023

De nieuwe comforthydrauliek met ComfortClick voor de Teres 300

De Teres 300 onderscheidt zich niet alleen door zijn werkresultaat, maar ook door zijn hydraulische instelmogelijkheden. Naast het klassieke wentelen van de ploeg kunnen de eerste voor, de totale werkbreedte en de werkdiepte hydraulisch worden ingesteld met dubbelwerkende hydrauliekventielen.

Wentelploeg Teres 300 met 5 scharen aan het werk
12 sep. 2023

Nieuwe wentelploeg Teres 300

Wentelploeg met handmatige werkbreedteverstelling en uitbreiding van het SpeedBlade-risterassortiment - door de nieuwe producttypen wordt het aanbod van de Teres nu uitgebreid met de wentelploeg met handmatige werkbreedteverstelling. AMAZONE biedt met de Teres nu dus een gedragen ploeg met 4, 5 of 6 scharen met variabele of handmatige werkbreedteverstelling voor tractoren tot 300 pk. Bij de nieuwe Teres-wentelploegen kan de werkbreedte worden ingesteld op 35, 40, 45 of...

Onland ploegen met de nieuwste halfgedragen wentelploeg AMAZONE Tyrok 400 Onland
12 sep. 2023

Nieuwe AMAZONE halfgedragen wentelploeg Tyrok 400 Onland

AMAZONE biedt de halfgedragen wentelploeg Tyrok 400 nu ook voor Onland ploegen aan. Door de snelle en comfortabele wissel tussen Onland ploegen en ploegen in de voor biedt de Tyrok Onland een hoge mate van flexibiliteit. Aangeboden worden de nieuwe producttypes met naar keuze 7, 8 of 9 scharen voor de tractorklasse tot 400 pk.