Terug

Noviteiten 2023

Noviteiten bemestingstechniek

5.000 l inhoud en 4.500 kg laadvermogen garanderen bij de ZA-TS 5000 maximale oppervlakteprestaties
12 sep. 2023

Gedragen kunstmeststrooier ZA-TS 5000

Efficiënter dan ooit: AMAZONE breidt zijn productprogramma gedragen kunstmeststrooiers uit met de ZA-TS 5000. Het productgebied ZA-TS staat sinds de introductie voor maximale efficiëntie met de hoogste precisie. Cruciaal daarbij zijn nauwkeurige strooipatronen tot 54 m bij toedieningshoeveelheden van 650 kg/min.

De nieuwe getrokken combistrooier ZG-TX 11200 Super met maximaal volume bij grote werkbreedtes
12 sep. 2023

AMAZONE ZG-TX – de nieuwe compromisloze combistrooier

Flexibel – Nauwkeurig – Krachtig Met de nieuwe getrokken ZG-TX zet AMAZONE nieuwe standaarden in het segment combistrooiers. Door een eenvoudige ombouw tussen het TS-strooiwerk en het nieuw ontwikkelde strooiwerk voor kalk kunnen met één machine zowel minerale meststoffen als grondvochtige kalk nauwkeurig worden toegediend. De ZG-TX combineert dus de voordelen van het TS-strooiwerk met de schotelgeïntegreerde AutoTS voor de beste grensstrooiresultaten met maximale...

Jedes Feld hat Grenz- und Kurvenbereiche
12 sep. 2023

CurveControl voor AMAZONE-centrifugaalstrooier

AMAZONE werd bekroond met de AGRITECHNICA Innovation Award 2023 in ZILVER voor het nauwkeurig toedienen van meststoffen in bochten van het perceel - CurveControl past bij centrifugale kunstmeststrooiers in bochten de dwarsverdeling aan de verschillende bochtsnelheden aan en corrigeert het uitzwenken van het strooipatroon.