Terug

Noviteiten 2023

Noviteiten zaaitechniek

De gedeelde tank van de Centaya 4000-C Special brengt in een Singleshot-proces twee producten tegelijk uit in de grond.
12 sep. 2023

Nieuwe opbouwzaaimachine Centaya-C Special met tweekamertank

Nadat AMAZONE in de herfst van 2022 de opbouwzaaimachine Centaya-C Super voor gecombineerd zaad had geïntroduceerd, volgt nu met de pneumatische opbouwzaaimachine Centaya Special de kleinere variant. De machine is uitgerust met een tank van twee kamers en een volume van 1.500 l. AMAZONE biedt de Centaya-C Special in werkbreedten van 3 m, 3,5 m en 4 m.

De nieuwe getrokken zaaicombinatie Cirrus 04 nauwkeurig – flexibel – efficiënt
12 sep. 2023

Nieuwe getrokken zaaicombinatie Cirrus 9004-2C Grand

Zaaicombinatie voor grote bedrijven en loonbedrijven - met de nieuwe getrokken zaaicombinatie Cirrus 9004-2C Grand breidt AMAZONE het assortiment van zaaimachines voor grote percelen uit. De machine wordt aangeboden met een werkbreedte van 9 m en een rijenafstand van 16,6 cm.

De nieuwe getrokken precisiezaaimachine Precea-TCC zet hoge standaarden
12 sep. 2023

Nieuwe AMAZONE getrokken precisiezaaimachine Precea-TCC

AMAZONE breidt nu het gamma van de precisiezaaitechniek uit met de getrokken producttypes Precea 9000-TCC en 12000-TCC met 9 en 12 m werkbreedte. De speciaal voor loonbedrijven en grote bedrijven ontwikkelde variant overtuigt door de krachtige overdrukverenkeling, grote tankvolumes en het innovatieve zaadtoevoersysteem Central Seed Supply.

Precea 6000-2FCC met de FertiSpot doseereenheid voor geportioneerde kunstmesttoediening.
12 sep. 2023

FertiSpot voor de precisiezaaimachine Precea

Nauwkeurige kunstmesttoediening: Nu ook gesynchroniseerd tussen zaden en voor alle Precea-producttypen - het systeem FertiSpot zorgt voor nauwkeurige toediening van de hoeveelheid kunstmest onder de zaadkorrel. Vanwege wettelijke eisen om de toegestane hoeveelheid kunstmest te verminderen, is de uitdaging om meststoffen steeds efficiënter te gebruiken.

De combinatie van de fronttank FT-P 1502 en de Primera DMC maakt injectie van voedingsstoffen direct bij de zaden mogelijk.
12 sep. 2023

Een krachtige combinatie!

Autonome fronttank FT-P 1502 en universele zaaimachine Primera DMC: De solo fronttank FT-P 1502 is de ideale partner voor alle toepassingen met vloeibare producten. Dat kunnen een zaaimachine met uitrusting voor vloeibare mest, een schoffel met rijenbespuiting en vele andere toepassingsgebieden zijn.