Terug

12 sep. 2023

De nieuwe comforthydrauliek met ComfortClick voor de Teres 300

Mediapakket downloaden


Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.
Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.

De Teres 300 onderscheidt zich niet alleen door zijn werkresultaat, maar ook door zijn hydraulische instelmogelijkheden. Naast het klassieke wentelen van de ploeg kunnen de eerste voor, de totale werkbreedte en de werkdiepte hydraulisch worden ingesteld met dubbelwerkende hydrauliekventielen. Om deze functies comfortabel vanaf de tractor te kunnen gebruiken, heeft men bij een volledig uitgeruste Teres 300 VS in totaal vier dubbelwerkende en één enkelwerkend hydrauliekventiel nodig voor de overbelastingsbeveiliging. Om deze instelopties ook op een tractor met slechts 2 of 3 hydrauliekventielen mogelijk te maken, heeft AMAZONE de comforthydrauliek voor de Teres ontwikkeld.

Comfortabele voorselectie van de verschillende instellingen

Dankzij de elektrische voorselectiebox en een elektrisch hydraulisch regelblok kunnen verschillende functies worden bediend via slechts één hydrauliekventiel. Met de draaiknop op de ComfortClick kunnen de functies voor het instellen van de werkbreedte, werkdiepte en de eerste voor afzonderlijk worden geselecteerd. Dit maakt een comfortabele bediening en instelling van de Teres 300 mogelijk met slechts twee dubbelwerkende hydrauliekventielen. Daarnaast kan de derde, meestal reeds aanwezige hydrauliekventiel nog steeds voor de hydraulische topstang worden gebruikt.

Dankzij de nieuwe comforthydrauliek biedt de AMAZONE Teres 300 volledig bedieningscomfort met verminderde inspanning bij het aankoppelen voor alle tractoren. 

Eerste voor, werkbreedte en werkdiepte – benut het potentieel volledig met de comforthydrauliek.
Eerste voor, werkbreedte en werkdiepte – benut het potentieel volledig met de comforthydrauliek.

ComfortClick – overzichtelijke weergave voor een comfortabele bediening.
ComfortClick – overzichtelijke weergave voor een comfortabele bediening.Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts
  • Volledig bedieningscomfort van de Teres 300 met slechts één hydrauliekventiel 
  • Comfortabel instellen vanuit de cabine
  • Verminderde inspanning bij aankoppelen 


Neuheit 23 Bild 4 Komfort-Hydraulik für den Teres 300