Terug

Noviteiten 2023

Noviteiten gewasbeschermingstechniek

Voor elk gewas de juiste schoffelmachine.
12 sep. 2023

SCHMOTZER schoffeltechniek

Nauwkeurige mechanische onkruidbestrijding voor elk bedrijf - lineair verschuifframeVR 2: SCHMOTZER biedt een nieuw verschuifframe voor zijn schoffelmachines. Het lineaire verschuifframe VR 2 overtuigt door zijn zeer compact ontwerp, zodat zijn kracht vooral opvalt bij het schoffelen onder de moeilijkste omstandigheden.

Pantera 7004 met 36 m brede Super L3-spuitboom
12 sep. 2023

Zelfrijdende veldspuit Pantera 7004

Maximale efficiëntie en flexibiliteit met de nieuwe zelfrijder van AMAZONE: Met de Pantera 7004 presenteert AMAZONE een nieuw producttype in het segment van zelfrijdende veldspuiten. De opvallende kenmerken van deze nieuwe machine zijn de grote tankinhoud en het nieuw ontwikkelde chassis. De Pantera 7004 combineert hoge efficiëntie met uitstekende rijeigenschappen en is ideaal voor grote landbouwbedrijven en loonbedrijven die de hoogste eisen stellen aan efficiëntie en...

DirectInject op de Pantera 4504 tussen de cabine en de spuitvloeistoftank
12 sep. 2023

DirectInject voor zelfrijdende veldspuit Pantera

Op behoefte afgestemde dosering van producten met een druk op de knop - de Pantera 4504 en 7004 zijn nu leverbaar met de nieuwe directe injectie DirectInject om afzonderlijke producten flexibel, snel en naar behoefte te injecteren. In een tijd waarin steeds hogere eisen worden gesteld ten aanzien van de reductie van gewasbeschermingsmiddelen en verplichte toepassingen terwijl de tijds- en kostendruk in het bedrijf toenemen, biedt DirectInject een uitstekend antwoord op...

48 m brede Super-L3-spuitboom – optimale applicatieresultaten zonder drift
12 sep. 2023

Nieuwe Super-L3-spuitboom nu tot 48 m werkbreedte

Maximale precisie door nieuwe dansonderdrukking met ContourControl en SwingStop Plus. Maximale werkbreedte met de beste spuitboompositie! AMAZONE heeft de Super-L3-spuitboom ontwikkeld voor de meest extreme eisen en tegelijkertijd een absoluut constante balancering. Het assortiment omvatte tot nu toe spuitbomen met een werkbreedte van 36 – 42 m. Nieuw zijn de varianten met een breedte van 30 m, 33 m, 45 m en 48 m.

Brandstofbesparende toepassing van een UF 2002 met hydraulische pompaandrijving op een heuvelachtig terrein
12 sep. 2023

Hydraulische pompaandrijving voor de gedragen veldspuiten UF 1602 en UF 2002

Maximaal comfort voor de gedragen veldspuit: Voor de gedragen veldspuiten UF 1602 en UF 2002 biedt AMAZONE een volledig in het hydraulische systeem geïntegreerde hydraulische pompaandrijving in combinatie met het Comfort-pakket. De hydraulische pompaandrijving vervangt de aftakas, maakt de aankoppeling aan verschillende tractoren bijzonder eenvoudig en is onderhoudsvrij.

Gedragen veldspuit UF 2002 met ContourControl voor volautomatische spuitboomgeleiding
12 sep. 2023

Spuitboomgeleiding ContourControl voor de gedragen veldspuit UF 02

Maximale precisie en efficiëntie voor de gedragen veldspuit - voor de UF 1602 en 2002 met spuitboombreedtes vanaf 27 m biedt AMAZONE nu naast de automatische spuitboomgeleiding DistanceControl als alternatief de volautomatische, actieve spuitboomgeleiding ContourControl aan. De actieve spuitboomgeleiding ContourControl garandeert een absoluut nauwkeurige toepassing bij hoge rijsnelheden voor maximale capaciteit met nauwkeurige en lage boomhoogte met lage drift.