Terug

12 sep. 2023

Gedragen kunstmeststrooier ZA-TS 5000

Mediapakket downloaden

Krachtiger dan ooit

5.000 l inhoud en 4.500 kg laadvermogen garanderen bij de ZA-TS 5000 maximale oppervlakteprestaties
5.000 l inhoud en 4.500 kg laadvermogen garanderen bij de ZA-TS 5000 maximale oppervlakteprestaties

YT-Thumb-Anbaustreuer-ZA-TS-5000

AMAZONE breidt zijn productprogramma gedragen kunstmeststrooiers uit met de ZA-TS 5000. Het productgebied ZA-TS staat sinds de introductie voor maximale efficiëntie met de hoogste precisie. Cruciaal daarbij zijn nauwkeurige strooipatronen tot 54 m bij toedieningshoeveelheden van 650 kg/min. Waar voorheen volumes tot 4.200 liter mogelijk waren, zal de nieuwe trechterinhoud van maximaal 5.000 liter de maximale capaciteit verder verhogen. 

Verhoogde efficiëntie

De volumetoename van 800 liter vereenvoudigt laadprocessen en maakt zo een eenvoudigere logistiek mogelijk. Vooral bij het gebruik van lichte strooimaterialen zoals ureum, kan de grote trechterinhoud van de gedragen kunstmeststrooier worden benut. Ritten tussen veld en boerderij kunnen worden verminderd en de steeds kortere tijdvensters voor toediening kunnen optimaal worden benut. Hiermee wordt een efficiënte en op de behoeften afgestemde bemesting verzekerd.

De integratie van het Profis weegsysteem maakt een optimale lading mogelijk.
De integratie van het Profis weegsysteem maakt een optimale lading mogelijk. Ook de intelligente oplossingen zoals WindControl en ArgusTwin zijn beschikbaar

De compacte tractoraanbouw zorgt voor een optimale gewichtsverdeling, ook bij zware lasten
De compacte tractoraanbouw zorgt voor een optimale gewichtsverdeling, ook bij zware lasten


Het volledige potentieel benutten

De ZA-TS 5000 wordt standaard geleverd met het Ultra frame en het Profis weegsysteem. Dankzij de intelligente integratie van het Profis weegsysteem in de ISOBUS-software kan de gebruiker vulniveaus en resthoeveelheden op elk moment controleren, doelgewichten definiëren en nauwkeurig vullen. Het maximale laadvermogen van 4.500 kg wordt volledig benut zonder gevaar voor overbelasting van de kunstmeststrooier.

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Verhoogde efficiëntie
    Bemestingsvensters optimaal benutten
  • Het volledige potentieel benutten
    Nauwkeurig vullen en lege ritten voorkomen