De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Terug

Die Fertigung des PH 1500 ist in unserem Werk in Forbach in Frankreich angelaufen

Profihopper_PH1500_Montage_dx_IMG_5963
Hervé Rose bei der Endmontage des PH 1500.

Der neue Profihopper PH 1500 mit 1,50 m Arbeitsbreite wird seit diesem Frühjahr in Serie produziert.

Die Vorteile des Profihoppers sind geblieben: Grasmähen auch bei nassem Gras, Vertikutieren und Aufsammeln des
Vertikutiermaterials bei hoher Geschwindigkeit und das Häckseln und Sammeln von Laub und kleinem Unrat auf den Wiesen.

Alle diese Eigenschaften machen den Profihopper zu einem unvergleichbaren Arbeitsgerät. Bei dem großen Profihopper kommt dazu

Profihopper_d0_kw_P6254944_d1_180827
Gelenkt von Thierry Schneider arbeitet der selbstfahrende Mäher Profihopper 1500 SmartLine mit intelligentem Allradantrieb 4WDi eindrucksvoll im hohen Gras.

noch eine wesentliche Leistungssteigerung bei wesentlich größerer Kapazität. Diese einmaligen Eigenschaften machen sich besonders bei den Garten- und Landschaftsbauern und bei den Kommunen schnell bezahlt. Wir sind stolz auf unseren großen „Profihopper“


Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Precea - de nieuwe precisiezaaimachine

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Precea en leer meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

Precea Performance Tour – Dit zegt de praktijk

Als onderdeel van een Europese Precea Performance Tour heeft AMAZONE al meer dan 30 boeren en loonwerkers begeleid bij het gebruik van hun AMAZONE Precea precisiezaaimachine. In totaal 13 landen kon de Precea zijn diverse toepassingsmogelijkheden demonstreren.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.