De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Die Cirrus-CC – Ein Multitalent sucht ihresgleichen

Die Cirrus-CC – Ein Multitalent sucht ihresgleichen (1) Cirrus6003-2CC_MTD_d0_kw_DJI_0330_d1_191026_beschriftet

Bleiben Sie flexibel bei höchstem Komfort!
Durch die verschiedenen Kombinationsmöglichkeiten der Förderstrecken der Cirrus-CC ergeben sich für den Anwender eine Vielzahl von Möglichkeiten in der ackerbaulichen Nutzung. Dank einer abgesetzten Platzierung kann z. B. eine deutlich größere Menge Dünger zur Saat eingebracht werden.

Aber auch die Kombinationsmöglichkeit der Düngerabgabe im Single-Shoot und Double-Shoot ist eine interessante Möglichkeit. So kann z. B. eine kleine Menge Dünger direkt ans Korn gegeben werden, was die Jugendentwicklung enorm fördert. Um Verätzungsschäden zu vermeiden wird der Rest dann über ein extra Schar neben und unter die Säreihe gelegt.

Bei Bedarf kann zudem auch über die aufgebaute -GreenDrill 501 eine dritte Kultur dosiert und ausgebracht werden.

1. Vorlaufender Reifenpacker
2. Scheibenfeld
3. FerTeC-Einscheibenschar
4. Matrix-Reifen
5. TwinTeC+-Doppelscheibenschar
6. Saatgut-Prallteller der GreenDrill
7. Saatgutbehälter der GreenDrill


Vorteile der Cirrus-CC:

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Messenwals als voorbouwwerktuig voor AMAZONE Cirrus 6003-2

AMAZONE biedt nu een messenwals aan als voorbouwwerktuig voor de opklapbare Cirrus 6003-2 getrokken zaaicombinatie. Een bijzonder kenmerk is de gesloten rolkernconstructie met V-vormige omkeerbare messenopstelling.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.