De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

News

Driebalks Cenio 4000-2 voor het optimaal inwerken van gewasresten

De nieuwe klapbare en universeel toepasbare gedragen cultivator Cenio 4000-2

Driebalks Cenio 4000-2 voor het optimaal inwerken van gewasresten
Driebalks Cenio 4000-2 voor het optimaal inwerken van gewasresten

Met de nieuwe Cenio 4000-2 introduceert AMAZONE op de Agritechnica 2023 een klapbare mulchcultivator met 4 m werkbreedte. Door de introductie van het nieuwe producttype wordt de productportfolio van de Cenio, die tot dusver uit de 3 m, 3,5 m en 4 m starre machines bestond, nu met de 4 m hydraulisch klapbare variant uitgebreid. De Cenio kan nu met tractormotorvermogens van 105 tot 275 pk worden gebruikt.

YT-Thumb-Anbaugrubber-Cenio-4000-2

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Het tandenveld – optimaal inwerken van gewasresten en losmaken van de grond 

De gedragen Cenio is een driebalks mulchcultivator, die met verschillende scharen universeel van 5 tot 30 cm werkdiepte kan worden gebruikt. Hierdoor kan de cultivator zowel voor ondiepe stoppelbewerking als voor middeldiep en diep losmaken van de grond optimaal worden gebruikt. Met een strijkafstand van 30 cm werkt de Cenio ook bij veel gewasresten verstoppingsvrij en werkt hij het beschikbare organische materiaal gelijkmatig in de grond.

C-Mix Speciaal-tanden en C-Mix Super-tanden

Cenio 4000-2 met C-Mix Super-tanden
Cenio 4000-2 met C-Mix Super-tanden

De Cenio is in de uitrustingsvariant Special uitgerust met een breekbout-overbelastingsbeveiliging. De uitrustingsvariant Super is verkrijgbaar met een drukveerbeveiliging tegen overbelasting, met een uitbreekkracht van 500 kg. Dankzij deze overbelastingsbeveiliging is de Cenio in steenachtige omstandigheden optimaal beschermd en handhaven de tanden ook onder harde omstandigheden de ingestelde werkdiepte zeer goed. 

Werktuigen voor een breed scala aan toepassingen

De Cenio beschikt over de schaarvarianten uit het C-Mix 3-systeem. Voor ondiepe stoppelbewerking kan de 320 mm brede ganzenvoetschaar of de 360 mm brede C-Mix-vleugelschaar worden gebruikt, voor primaire grondbewerking de 100 mm of 80 mm brede C-Mix-schaar en voor diep losmaken tot 30 cm de 40 mm brede C-Mix-schaar. Dankzij de grote keuze aan scharen kan de Cenio universeel worden gebruikt op de boerderij voor verschillende toepassingsgebieden en kan de efficiëntie maximaal worden benut. 

Comfortabele instelling voor optimale werkresultaten

Ook op de openbare weg veilig onderweg met de Cenio 4000-2
Ook op de openbare weg veilig onderweg met de Cenio 4000-2

De werkdiepteverstelling vindt bij de Cenio 4000-2 volledig hydraulisch plaats vanuit de tractorcabine. Door de hydraulische werkdiepteverstelling kan de werkdiepte tijdens de bewerking in overeenstemming met het gebied en de bodemgesteldheid worden aangepast. Ter oriëntatie dient hierbij een goed afleesbare schaal.

Altijd een vlak werkresultaat dankzij de schijfegalisatie

Voor het egaliseren van de grond achter de tanden staat een schijvenveld met fijn getande holle schijven met een diameter van 410 mm ter beschikking. Deze beschikt over een hoge eigen aandrijving en biedt een goede verkruimeling van de grond. Het lager is ook onderhoudsvrij.

De egalisatie-eenheid wordt automatisch aangepast wanneer de werkdiepte wordt gewijzigd. Dankzij de parallellogramophanging bij de automatische schijfegalisatie past de werkdiepte van de egalisatie zichzelf aan wanneer de werkdiepte van de tanden wordt gewijzigd. Hierdoor blijft de egalisatiekwaliteit altijd gelijk, zelfs als de werkdiepte wordt veranderd en wordt de bestuurder verder ontlast. 

Voor elke grond de juiste wals 

Gedragen cultivator Cenio 4000-2 14 15 Passende naverdichting voor elke grond met het brede assortiment van naloopwalsen
Passende naverdichting voor elke grond met het brede assortiment van nalooprollen

Voor het verdichten van de grond kan uit 7 walsen worden gekozen. Door de grote keuze aan walsen kan de ideale wals voor de betreffende gebruiksomstandigheden worden gevonden. Als het akkerland binnen een bedrijf sterk wisselt, kan de wals dankzij het snelwisselsysteem zonder veel moeite worden vervangen. Daarnaast kunnen de walsen optioneel worden uitgevoerd met een eenrijig egsysteem uitgebreid.

Met de nieuwe 4 m hydraulisch klapbare Cenio staat nu een universeel en flexibel bruikbare cultivator met hoge efficiëntie ter beschikking, ook voor kleinschalige gebieden.

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Diverse toepassingsgebieden van ondiepe stoppelbewerking tot losmaken van de bovengrond dankzij het grote assortiment scharen 
  • Comfortabel instellen vanuit de cabine dankzij standaard, hydraulische werkdiepteverstelling
  • Gelijkmatige egalisatie door de automatische aanpassing van de schijfegalisatie wanneer de werkdiepte wordt gewijzigd
  • Lange levensduur dankzij stabiele frameconstructie 
  • Specifieke naverdichting onder alle omstandigheden dankzij een groot assortiment rollen


Meer informatie Minder informatie -
Wentelploeg Teres 300 met 5 scharen aan het werk

Nieuwe wentelploeg Teres 300

Wentelploeg met handmatige werkbreedteverstelling en uitbreiding van het SpeedBlade-risterassortiment

Wentelploeg Teres 300 met 5 scharen aan het werk
Wentelploeg Teres 300 met 5 scharen aan het werk

Door de nieuwe producttypen wordt het aanbod van de Teres nu uitgebreid met de wentelploeg met handmatige werkbreedteverstelling. In 2022 werd de Teres als nieuwe gedragen ploeg eerst alleen met een variabele werkbreedteverstelling geïntroduceerd.

Voor bedrijven die de werkbreedte tijdens de inzet op het veld niet willen aanpassen, zijn de nieuwe wentelploegen een zeer goede oplossing. AMAZONE biedt met de Teres nu dus een gedragen ploeg met 4, 5 of 6 scharen met variabele of handmatige werkbreedteverstelling voor tractoren tot 300 pk. Bij de nieuwe Teres-wentelploegen kan de werkbreedte worden ingesteld op 35, 40, 45 of 50 cm per rister.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

De ploeg onderscheidt zich door een eenvoudige instelling, licht trekken en een perfect werkresultaat. Bovendien zorgen de nieuwe risters ook bij hogere snelheden voor lagere slijtagekosten. 

Eenvoudige en comfortabele instelling voor een perfect werkresultaat 

De Teres 300 en 300 S zijn standaard uitgerust met een handmatige werkbreedteverstelling en optioneel met een hydraulische aanpassing van de eerste voor. Zo kan de werkbreedte van het eerste rister makkelijk vanaf de tractorstoel worden ingesteld en wanneer nodig bij bodemveranderingen of op hellend terrein worden aangepast. 

Een absoluut voordeel wat betreft comfort en precisie is de parallellogram constructie in het instelcentrum. Daardoor hoeft het trekpunt bij het instellen van de eerste voor niet opnieuw te worden aangepast. Hier wordt het trekpunt automatisch aangepast door middel van het parallellogram. 

Optimale aanpassing van eerste voor dankzij hydraulische verstelling van eerste voor
Optimale aanpassing van eerste voor dankzij hydraulische verstelling van eerste voor

Innovatieve SpeedBlade-risters

Ook bij deze producttypen zijn de nieuwe SpeedBlade-risters met het gepatenteerde, extra groot voorste deel van het rister aangebracht. De SpeedBlade-risters onderscheiden zich door minimale slijtage van het ploegrister. Door de werksnelheid te verhogen van bijvoorbeeld 6 km/u naar maximaal 8 km/u, verschuift het belangrijkste slijtagepunt automatisch verder naar het midden van het ploegrister. Het belangrijkste slijtagepunt van het SpeedBlade-rister bevindt zich zelfs bij hoge snelheden op het vergrote voorste deel van het rister en niet in het gebied van het strokenrister of het grote deel van het rister.

Bij de Teres hoeft dus in eerste instantie alleen het voorste deel van het strokenrister te worden vervangen als dit bij hogere snelheden versleten is. Dit bespaart veel slijtagekosten in vergelijking met andere constructiemethoden.

Bovendien zijn de SpeedBlade-risters door het unieke ©plus-hardingsproces en de toevoeging van koolstof extreem gehard en daardoor slijtvast. Bij het rister bijvoorbeeld wordt een zeer hoge hardheid en daarmee een glad oppervlak aan de voorzijde bereikt. Daardoor hoeft minder hard te worden getrokken en neemt ook het brandstofverbruik af. Tegelijkertijd zorgt dit proces voor langdurige inzet en korte montagetijden. De achterkant blijft relatief zacht en daardoor ook vooral taai en slijtagevast. 

Voor uiteenlopende toepassingsomstandigheden zijn verschillende risters, voorscharen en schijfkouters verkrijgbaar.

Teres 300 met steunwiel aan de zijkant voor optimaal ploegen aan de perceelsgrens
Teres 300 met steunwiel aan de zijkant voor optimaal ploegen aan de perceelsgrens

Houdbaarheid en lange levensduur

De Teres heeft een stabiele framekoker van 150 x 150 x 8,8 mm. De hol vormgegeven grote wentelas met een diameter van 130 mm biedt ruimte aan twee even ruim bemeten lagers. Dit verhoogt de duurzaamheid aanzienlijk.

Verder beschikt de Teres over de ProtectShaft-aankoppelas met geïntegreerde kogel. De scharnierlagers werken dempend en beschermen de ploeg op de kopakker en bij het rijden op de weg.

Er zijn twee varianten van de Teres wat betreft overbelastingsbeveiliging. Er is een breekboutbeveiliging met een uitbreekkracht van 4.400 kg of een hydraulische overbelastingsbeveiliging intensievere werkomstandigheden met veel stenen verkrijgbaar.

De werkdiepte wordt ofwel handmatig of hydraulisch ingesteld met het steunwiel. Hiervoor biedt AMAZONE voor de nieuwe Teres-producttypen zowel pendel- en gecombineerde steunwielen aan de zijkant als een pendelsteunwiel achter. Voor een exacte diepteregeling en betrouwbare eigen aandrijving omvat het Teres-assortiment ook verschillende banden met uiteenlopende diameters en profielen. Voor bijzonder hoge eisen aan de diepteregeling is een speciaal ontwikkelde AS-band met de afmetingen 785 x 350 mm leverbaar. 

Uitbreiding van het SpeedBlade-risterassortiment

Uitbreiding van het SpeedBlade-risterassortiment: 

Uitbreiding van het SpeedBlade-risterassortiment

Het risterassortiment van de Teres 300 en Tyrok 400 wordt uitgebreid met het SpeedBlade-rister WXL 35. De eigenlijke vorm is al heel bekend van de Cayros en heeft zich op de betreffende grondsoorten bewezen. Maar de WXL 35 heeft daarnaast het voordeel van het vergrote voorste deel van het rister, zodat hij ook bij hogere rijsnelheden weinig slijtage vertoont. Ook bij een hogere snelheid ligt het belangrijkste slijtagepunt altijd op het voorste deel van het rister en niet op het hele rister. Daarom hoeft in eerste instantie alleen het voorste deel te worden vervangen, wat een enorme kostenbesparing betekent.

De WXL 35 is door zijn sterk schroefvormige risterblad zeer geschikt voor vele grondsoorten, in het bijzonder voor gemiddelde tot zware grond. Bovendien onderscheidt hij zich door een zeer goede ruiming van de voor en een lichte treklast. In het bijzonder bij veel gewasresten en grote hoeveelheden organisch materiaal komen de sterke eigenschappen van de WXL 35 tot uiting. 

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Nieuwe wentelploeg met eenvoudige handmatige werkbreedteverstelling
  • Hoge capaciteit door hoge rijsnelheden bij minimale slijtage dankzij SpeedBlade-rister met vergrootte voorste deel van het rister en ©plus-hardingsproces 
  • Geen trekpuntaanpassing nodig bij aanpassing van de werkbreedte van de eerste voor
  • Bijzonder duurzaam door geveerde aankoppelas ProtectShaft
  • Eenvoudige aanpassing van de eerste voor door optionele traploze hydraulische verstelling 


Meer informatie Minder informatie -
Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.

De nieuwe comforthydrauliek met ComfortClick voor de Teres 300


Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.
Eenvoudige voorselectie van de instelfuncties.

De Teres 300 onderscheidt zich niet alleen door zijn werkresultaat, maar ook door zijn hydraulische instelmogelijkheden. Naast het klassieke wentelen van de ploeg kunnen de eerste voor, de totale werkbreedte en de werkdiepte hydraulisch worden ingesteld met dubbelwerkende hydrauliekventielen. Om deze functies comfortabel vanaf de tractor te kunnen gebruiken, heeft men bij een volledig uitgeruste Teres 300 VS in totaal vier dubbelwerkende en één enkelwerkend hydrauliekventiel nodig voor de overbelastingsbeveiliging. Om deze instelopties ook op een tractor met slechts 2 of 3 hydrauliekventielen mogelijk te maken, heeft AMAZONE de comforthydrauliek voor de Teres ontwikkeld.

Comfortabele voorselectie van de verschillende instellingen

Dankzij de elektrische voorselectiebox en een elektrisch hydraulisch regelblok kunnen verschillende functies worden bediend via slechts één hydrauliekventiel. Met de draaiknop op de ComfortClick kunnen de functies voor het instellen van de werkbreedte, werkdiepte en de eerste voor afzonderlijk worden geselecteerd. Dit maakt een comfortabele bediening en instelling van de Teres 300 mogelijk met slechts twee dubbelwerkende hydrauliekventielen. Daarnaast kan de derde, meestal reeds aanwezige hydrauliekventiel nog steeds voor de hydraulische topstang worden gebruikt.

Dankzij de nieuwe comforthydrauliek biedt de AMAZONE Teres 300 volledig bedieningscomfort met verminderde inspanning bij het aankoppelen voor alle tractoren. 

Eerste voor, werkbreedte en werkdiepte – benut het potentieel volledig met de comforthydrauliek.
Eerste voor, werkbreedte en werkdiepte – benut het potentieel volledig met de comforthydrauliek.

ComfortClick – overzichtelijke weergave voor een comfortabele bediening.
ComfortClick – overzichtelijke weergave voor een comfortabele bediening.



Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts
  • Volledig bedieningscomfort van de Teres 300 met slechts één hydrauliekventiel 
  • Comfortabel instellen vanuit de cabine
  • Verminderde inspanning bij aankoppelen 


Neuheit 23 Bild 4 Komfort-Hydraulik für den Teres 300


Meer informatie Minder informatie -
AMAZONE Catros+ 5003-2 in de stoppelbewerking

Nieuwe AMAZONE compacte schijveneggen Catros+ 03

met werkbreedtes van 4 m tot 7 m en Smart Framesysteem

Catros+ 7003-2TS met messenwals en dubbele wals
Catros+ 7003-2TS met messenwals en dubbele wals

Met de producttypen Catros+ 03-2 introduceert AMAZONE nu nieuwe opklapbare gedragen compacte schijveneggen met werkbreedten van 4, 5, 6 en 7 m. Parallel hieraan is er de getrokken TS-variant met zwenkonderstel. De Catros is ideaal voor vlakke en intensief mengende grondbewerking. Het licht trekken in combinatie met hoge rijsnelheden leidt tot grote capaciteit met tegelijkertijd een laag brandstofverbruik. Het complete productprogramma van de derde generatie omvat werkbreedtes van 2,5 m tot 12 m.

Smart Frame-systeem – comfortabel, snel en nauwkeurig

Bijzonder gebruiksvriendelijk is het intelligente frameconcept Smart Frame-systeem. Met deze nieuwe vorm van werkdiepteverstelling wordt de machine slechts eenmaal parallel aan de grond uitgelijnd. De werkdiepte wordt vervolgens aangepast door eenvoudig de schijfarmen te draaien. Hierbij worden de rijen schijven voor een diepere werkinstelling van het frame weggedraaid. Om vlakker te werken, worden de schijven dienovereenkomstig naar het frame toe gedraaid. Hierdoor blijft het machineframe altijd parallel aan de grond, zodat de machine altijd even diep werkt. 

YT-Thumb-Catros+-7003-2TS

YT-Thumb-Catros+-5003-2


Dit is erg handig bij het gebruik van gedragen machines, omdat de topstang niet hoeft te worden gecorrigeerd bij het aanpassen van de werkdiepte. Bij getrokken machines heeft het systeem het bijzondere voordeel dat een werkdiepteverstelling geen effect op gecombineerde voorbouwwerktuigen heeft. In vergelijking met andere machineconcepten, waarbij de werkdiepte wordt veranderd door de hele machine te kantelen en er dus voorbouwwerktuigen moeten worden aangepast, biedt de Smart Frame-systeem veel werkvereenvoudiging en efficiëntie. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor getrokken dubbele walsen en na-eggen. Door de constante positie van het frame kantelen de walsen niet wanneer de werkdiepte wordt veranderd en is de druk op beide walsen altijd hetzelfde. Daarnaast blijft ook de instelling van een optionele na-eg ongewijzigd. 

Hoe dieper er wordt gewerkt, hoe groter de afstand tussen frame en schijfarm en tot de wals is. Dit zorgt voor een optimale doorgang in de machine in overeenstemming met grotere hoeveelheden organisch materiaal. 

Eenvoudig en ongecompliceerd instellen en veranderen van de werkdiepte
Eenvoudig en ongecompliceerd instellen en veranderen van de werkdiepte

Grotere doorgang, altijd perfect aangepast aan de werkdiepte
Grotere doorgang, altijd perfect aangepast aan de werkdiepte

Dankzij het Smart Frame-systeem kan dus de werkdiepte zonder compromissen als gevolg en zonder tijdrovend bijstellen op elk moment gemakkelijk vanuit de cabine hydraulisch worden ingesteld. Dit biedt de gebruiker maximaal comfort, vooral wanneer hij gedurende korte perioden dieper in rijpaden of op de kopakker werkt. Een starre verbinding tussen de beide rijen schijven zorgt voor een gelijkmatige werkdiepte van het schijvenveld. Bovendien is het frame zeer overzichtelijk en open ontworpen, zodat een goed zicht op de werking van de werktuigen gegarandeerd is.

Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • Eenvoudig en ongecompliceerd instellen en veranderen van de werkdiepte
  • Complete en onafhankelijke diepte-instelling van de voorbouw-en hoofdwerktuig
  • Eerste en tweede rij schijven werken altijd op dezelfde werkdiepte
  • Gemakkelijk voor kortstondige veranderingen van de werkdiepte om bijvoorbeeld dieper te werken in rijpaden of op de kopakker
  • Grotere doorgang, altijd perfect aangepast aan de werkdiepte

Voorbouwwerktuigen voor elke toepassing

De getrokken compacte schijveneg Catros+ 03-2TS met zwenkonderstel is onderverdeeld in 3 segmenten: De optionele voorbouwwerktuigen, de schijfeenheid en de naloopwals. Als voorlopende werktuigen wordt een messenwals of het crushboard aangeboden. De uiterst stabiele messenwals met onderhoudsvrije lagers is ideaal voor het versnipperen van organisch materiaal zoals koolzaad-, zonnebloem- en maïsstoppels of vanggewassen zoals groenbemesters . De afzonderlijke rolsegmenten zorgen voor een perfecte aanpassing aan de ondergrond. Het crushboard kan als alternatief worden gekozen wanneer zaaibedbereiding op de voorgrond staat.

Voor elke behoefte de juiste schijf

Met een schijfdiameter van 510 mm maakt de Catros+ werkdieptes van 5 cm tot 14 cm mogelijk en is hij geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van de ondiepe stoppelbewerking, via zaaibedbereiding tot middeldiepe grondbewerking en inwerken van organisch materiaal en drijfmest. Afhankelijk van het gebruiksdoel kan hier worden gekozen voor een gladde, fijn gekartelde of grof gekartelde schijf. Voor zeer vlak werk van 2 cm tot 8 cm is voor de nieuwe Catros+ 03 bovendien de X-Cutter-Disc met 480 mm verkrijgbaar. Dankzij het golfprofiel garandeert deze snijden over de hele oppervlakte en tegelijkertijd een hoge mengintensiteit.

Gelijktijdig inwerken van landbouwmest met het pro-pakket

Catros+ 7003-2 met pro-pakket en dubbele eg
Catros+ 7003-2 met pro-pakket en dubbele eg

Het gelijktijdig inwerken van landbouwmest tijdens het toedienen vermindert het verlies van voedingsstoffen en beschermt zo het milieu. AMAZONE biedt hiervoor het pro-pakket voor de gedragen compacte schijveneggen Catros+ met werkbreedtes van 5 m, 6 m en 7 m. Bij machines met werkbreedtes van 6 en 7 m is bovendien het gebruik van een dubbele eg mogelijk. Dit zorgt voor een snellere droging en opwarming van de grond. Tegelijkertijd wordt het gewicht van de machine verminderd.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Catros+ 03-2 compact op de weg
Catros+ 03-2 compact op de weg

Door de speciale en onderhoudsvrije glijringafdichtingen op de Catros-schijflagers wordt het onderhoud tot een minimum beperkt, maar wordt tegelijkertijd een hoge mate van duurzaamheid gegarandeerd. Door de individuele schijfophanging bevinden de lagers van de schijven zich altijd aan de achterzijde van de grondstroom om ze te beschermen tegen slijtage en een hoge doorvoer te kunnen genereren. Door de voorgespannen rubberen veerelementen en de individuele schijfophanging wordt daarnaast een optimale aanpassing aan de bodemcontouren met onderhoudsvrije overbelastingsbeveiligingen gerealiseerd.

Naloopwalsen voor verschillende behoeften

Voor een perfecte verdichting kan afhankelijk van de locatie en behoefte uit verschillende nalooprollen en eggen uit het grote AMAZONE productprogramma worden gekozen. 

Optioneel is de combinatie met de opbouwzaaimachine GreenDrill voor gelijktijdig zaaien van fijn zaad en vanggewassen mogelijk. De toediening gebeurt via ketsplaten voor de naloopwals.

Nieuw op de Agritechnica 2023: Compacte schijveneggen Catros+ 03

AMAZONE Catros+ 5003-2 in de stoppelbewerking
AMAZONE Catros+ 5003-2 in de stoppelbewerking


Meer informatie Minder informatie -

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

CurveControl voor AMAZONE-centrifugaalstrooier

AMAZONE werd bekroond met de AGRITECHNICA Innovation Award 2023 in ZILVER voor het nauwkeurig toedienen van meststoffen in bochten van het perceel - CurveControl past bij centrifugale kunstmeststrooiers in bochten de dwarsverdeling aan de verschillende bochtsnelheden aan en corrigeert het uitzwenken van het strooipatroon.

Joined forces: CLAAS, AgXeed and Amazone establish the world's first cross-industry autonomy alliance

CLAAS, AgXeed and Amazone have stepped up their collaboration in the field of highly automated and autonomous agricultural machinery and work processes by establishing the first multi-manufacturer autonomy group. 3A – ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY - bekroond met de AGRITECHNICA Innovation Award 2023 in ZILVER.

Noviteiten 2024

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica en Geautomatiseerd en autonoom werken.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Precea - de nieuwe precisiezaaimachine

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Precea en leer meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

NIEUW: AMAZONE getrokken-precisie-zaaimachine Precea-TCC

AMAZONE breidt nu het gamma van de precisie-zaaitechniek uit met de getrokken producttypes Precea 9000-TCC en 12000-TCC met 9 en 12 m werkbreedte. De speciaal voor loonbedrijven en grote bedrijven ontwikkelde variant overtuigt door de krachtige overdrukverenkeling, grote tankvolumes en het innovatieve zaadgoedtoevoersysteem Central Seed Supply. De heel precieze aflegging van het zaadgoed zorgt voor hoge veldopkomst ook bij hoge werksnelheden tot 15 km/h

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

140 jaar AMAZONE: "Ideeën voor onze toekomst"

Toen Heinrich Dreyer op 1 mei 1883 de onderneming "H. Dreyer Fabrik voor landwirtschaftliche Maschinen und Geräte" in Gaste bij Osnabrück oprichtte, kon hij niet vermoeden dat Amazone zich ooit tot een van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van landbouwmachines zou ontwikkelen. Sinds nu al 140 jaar biedt de familieonderneming innovatieve producten voor de landbouw aan.

Nieuwe AMAZONE halfgedragen wentelploeg Tyrok 400 Onland

AMAZONE biedt de halfgedragen wentelploeg Tyrok 400 nu ook voor het Onland ploegen aan. Door de snelle en comfortabele wissel tussen het werken Onland en in de voor biedt de Tyrok Onland een hoge flexibiliteit. Aangeboden worden de nieuwe producttypes met naar keuze 7, 8 of 9 scharen voor de tractorklasse tot 400 pk.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.