De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

ZG-TS Truck & ZG-B Truck – Hohe Effizienz zwischen Hof und Feld

ZG-TS Truck & ZG-B Truck (2) ZG-TS7501_Truck_Unimog_d0_kw_DJI_0209_d2_191021

Mehr Schlagkraft dank hoher Transportgeschwindigkeiten

ZG-TS Truck & ZG-B Truck (1) ZG-TS_Aufbaustreuer_7501_links_d2_181210
Optimale Gewichtsverteilung durch nach vorne geneigten Behälter

Die ZG-TS und ZG-B Truck Aufbaustreuer sind die ideale Lösung für Lohnunternehmer und Betriebe, die große Distanzen zwischen Feld und Hofstelle zurücklegen müssen. Durch den Einsatz des ZG-TS und dem ZG-B auf einem Trägerfahrzeug können auch große Transportdistanzen deutlich schneller und mit weniger Kraftstoffverbrauch zurückgelegt werden. Außerdem können die Streuer auf Trägerfahrzeugen mit größeren Bodenfreiheiten und Spurweiten verwendet werden, sodass das Einsatzspektrum erweitert wird. Da der ZG-TS Truck auch als Aufbaustreuer serienmäßig mit dem Online-Wiegesystem ProfisPro ausgeliefert wird, setzt dieser auch in diesem Einsatzbereich völlig neue Maßstäbe. 


Vorteile des ZG-TS Truck / ZG-B TruckSales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Messenwals als voorbouwwerktuig voor AMAZONE Cirrus 6003-2

AMAZONE biedt nu een messenwals aan als voorbouwwerktuig voor de opklapbare Cirrus 6003-2 getrokken zaaicombinatie. Een bijzonder kenmerk is de gesloten rolkernconstructie met V-vormige omkeerbare messenopstelling.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.