De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

SmartHandling: Komfortabel – Kompakt – Bedienungsfreundlich

SmartHandling (1) Profihopper_d0_kw_P6254706_d1_180820

  • Der Einbau von Qualitätskomponenten, wie der starke 18-kW-Dieselmotor (Stage V), zeichnet das Profigerät aus
  • 40-l-Kraftstofftank für unterbrechungsfreies Arbeiten – einen ganzen Arbeitstag lang
  • Der AMAZONE Profihopper ist serienmäßig mit einem Selbstreinigungs-Kühlluftsystem ausgestattet, um Verunreinigungen des Kühlluftgitters zu beseitigen
  • Alles ist komfortabel und einfach zu bedienen


„Ebenso gelobt wurde die Hochentleerung des Sammelbehälters. Bis zu einer Höhe von 2,1 m kann der Profihopper das Schnittgut damit überladen.“
(PraxisTest der Kommunaltechnik · 07/2013)


„Der Motor befindet sich dann gut vor Schmutz gekapselt unter einer Gummimatte, die man nach oben wegklappen kann.“
(PraxisTest der Kommunaltechnik · 07/2013)

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Precea - de nieuwe precisiezaaimachine

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Precea en leer meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

DLG-ImagoBarometer 2022/2023

AMAZONE kan bij de DLG-Imagebarometer 2022/2023 weer op de 4e plaats komen. Al jaren komen wij uit de beoordelingen naar voren als de beste onder middelgrote machinefabrikanten op het gebied van landbouwmechanisatie. Onze dank gaat uit naar onze vele klanten en partners voor de waardering van en het vertrouwen in ons bedrijf.

Overlijdensbericht

Op 17 februari 2023 is onze aandeelhouder en oud-directeur Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer op 90-jarige leeftijd overleden. Met hem gaat een unieke uitvinder in de landbouwtechniek en een gepassioneerd familieondernemer verloren.

Precea Performance Tour – Dit zegt de praktijk

Als onderdeel van een Europese Precea Performance Tour heeft AMAZONE al meer dan 30 boeren en loonwerkers begeleid bij het gebruik van hun AMAZONE Precea precisiezaaimachine. In totaal 13 landen kon de Precea zijn diverse toepassingsmogelijkheden demonstreren.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.