De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Pflugeinstellung

Hektor-Detail5_rdax_134x300.jpg

Komfortabel bis ins Detail

Da die Pflugeinstellungen besonders komfortabel vor­zunehmen sind, können permanent sehr gute Arbeits­ergebnisse erzielt werden. Ein optimal eingestellter Pflug ­reduziert zudem den Kraftstoffverbrauch und den Verschleiß. Die Einstellung des Hektor erfolgt werkzeuglos, komfortabel und übersichtlich in drei Schritten.


  1. Am Aufsattelrad wird die Arbeitstiefe stufenlos und ohne Werkzeug eingestellt.
  2. Die Einstellung der Pflugneigung erfolgt werkzeuglos und für die rechte und linke Seite getrennt.
  3. Die serienmäßige hydraulische Vorderfurchenein­stellung ändert direkt und reaktionsschnell die Arbeitsbreite des ersten Pflugkörpers und passt diese an das Spurinnenmaß des Traktors an. Dies sorgt für einen sauberen Furchenanschluss und ist besonders praktisch bei wechselnden Böden und Traktoren.

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Messenwals als voorbouwwerktuig voor AMAZONE Cirrus 6003-2

AMAZONE biedt nu een messenwals aan als voorbouwwerktuig voor de opklapbare Cirrus 6003-2 getrokken zaaicombinatie. Een bijzonder kenmerk is de gesloten rolkernconstructie met V-vormige omkeerbare messenopstelling.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.