De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Matrix-Reifen – Streifenweise Rückverfestigung für optimale Wachstumsbedingungen

Streifenweise Rückverfestigung – Für optimale Wachstumsbedingungen (1) Matrix_003_3Reifen_Schema_d1_130729

Kernaufgabe der Matrix-Reifen ist die streifenweise Rückverfestigung. Die durch die Reifen erzeugte heterogene Bodenstruktur schafft für alle Pflanzen unter allen Bedingungen optimale Wachstumsbedingungen.

Durch die stark federnde, radiale Bauweise stützt sich das Profil nahezu gleichmäßig über alle Reihen auf dem Boden ab und schafft gleiche Wachstumsbedingungen. Optionale Dammräumer können besonders bei leichten Böden sinnvoll sein.

1. Rückverfestigung
2. Eigenantrieb


Vorteile der Matrix-Reifen:

  • Starker, gleichmäßiger Eigenantrieb
  • Streifenweise Rückverfestigung
  • Schaffung einer heterogenen Bodenstruktur für optimale Wachstumsbedingungen
  • Mehr Feinerde für die Bedeckung der Saat
  • Sehr gute Selbstreinigung der Reifen
  • Optimal für den schnellen Straßentransport

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Precea - de nieuwe precisiezaaimachine

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Precea en leer meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

Precea Performance Tour – Dit zegt de praktijk

Als onderdeel van een Europese Precea Performance Tour heeft AMAZONE al meer dan 30 boeren en loonwerkers begeleid bij het gebruik van hun AMAZONE Precea precisiezaaimachine. In totaal 13 landen kon de Precea zijn diverse toepassingsmogelijkheden demonstreren.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.