De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Drei wichtige Komponenten für eine sehr gute Gestängeführung

Super-S-Gestänge (1) Super_S2_Ausschnitt_pers_trans_d0_20161223

Super-S2-Gestänge haben serienmäßig:

  • eine Zentralpendelaufhängung zur optimalen Führung des Gestänges am Hang und in der Ebene,
  • kombinierte Feder- und Dämpfungselemente für eine stoßgedämpfte Aufhängung gegen vertikale Kräfte,
  • ein integriertes Dämpfungssystem aus Bremsblechen und Silentblöcken für die Dämpfung horizontaler Drehbewegungen.

Durch die stoßgedämpfte Aufhängung mit Hydrospeicher im Parallelogramm wird das Super-S2-Gestänge sicher im richtigen Abstand über die Zielfläche geführt.


  1. Zentralpendel
  2. Federdämpfungssystem zur Reduzierung der horizontalen ­Schwingungen
  3. Gestängeverriegelung
  4. Federdämpfungssystem zur Reduzierung der vertikalen Schwingungen
  5. Gelenk quer zur Fahrtrichtung

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

Precea - de nieuwe precisiezaaimachine

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Precea en leer meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

DLG-ImagoBarometer 2022/2023

AMAZONE kan bij de DLG-Imagebarometer 2022/2023 weer op de 4e plaats komen. Al jaren komen wij uit de beoordelingen naar voren als de beste onder middelgrote machinefabrikanten op het gebied van landbouwmechanisatie. Onze dank gaat uit naar onze vele klanten en partners voor de waardering van en het vertrouwen in ons bedrijf.

Overlijdensbericht

Op 17 februari 2023 is onze aandeelhouder en oud-directeur Prof. h.c. Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer op 90-jarige leeftijd overleden. Met hem gaat een unieke uitvinder in de landbouwtechniek en een gepassioneerd familieondernemer verloren.

Precea Performance Tour – Dit zegt de praktijk

Als onderdeel van een Europese Precea Performance Tour heeft AMAZONE al meer dan 30 boeren en loonwerkers begeleid bij het gebruik van hun AMAZONE Precea precisiezaaimachine. In totaal 13 landen kon de Precea zijn diverse toepassingsmogelijkheden demonstreren.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.