De precisie van morgen - Ervaar het vandaag | AMAZONE

Comfort-Paket – zur fernbedienten Steuerung des Flüssigkeitssystems

UX3200_Special_Comfort-Paket_d0_20150211_AmaTron4-Screen05_rdax_170x250.jpg

Das Comfort-Paket der UX Special steuert die wichtigsten Funktionen des Flüssigkeitssystems.

Das hydraulische Rührwerk wird füllstandsabhängig abgeschaltet um ein Aufschäumen des Pflanzenschutzmittels zu verhindern und das Ausspritzen von Restmengen zu erleichtern. Die überflüssige Spritzflüssigkeit wird immer über den Rücklauf in den Ansaugbereich zurückgeführt. Ein unabsichtliches Verdünnen der Spritzflüssigkeit ist somit ausgeschlossen. Die nacheinander geschalteten Innenreinigungsdüsen sorgen für beste Reinigungserfolge. Das ­Comfort-Paket sorgt automatisch dafür, dass sämtliche Rührwerke gespült werden.

Sales Partner

Kamps de Wild B.V.

Edisonstraat 10
6902 PK Zevenaar
Netherlands
Tel: +31 316 369111
Fax: +31 316 526354

Jean Heybroek B.V. - Tuin & Park

Wilkengade 6 - PO Boks 228 3992 LL Houten
Netherlands

Onze 2022 innovaties

Ontdek alles over onze nieuwe producten en innovaties op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, bemestingstechniek, gewasbeschermingstechniek, elektronica, robotica en winterdiensttechniek.

AMAZONE neemt een aandeel in startup AgXeed

De AMAZONE Groep versterkt haar ontwikkelingssamenwerking met de Nederlandse startup AgXeed BV door een financieel belang in het bedrijf te nemen. Met deze intensivering van de succesvolle samenwerking wordt AMAZONE een strategische partner van de startup AgXeed. Doel van het partnerschap is de verdere ontwikkeling van specifieke AMAZONE-werktuigen met het oog op een autonoom gebruik op het veld.

Met het AMAZONE AidPack altijd klaar voor gebruik

Originele slijt-en reserveonderdelen compact in een koffer

Met de nieuwe AidPacks biedt AMAZONE nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor AMAZONE gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Messenwals als voorbouwwerktuig voor AMAZONE Cirrus 6003-2

AMAZONE biedt nu een messenwals aan als voorbouwwerktuig voor de opklapbare Cirrus 6003-2 getrokken zaaicombinatie. Een bijzonder kenmerk is de gesloten rolkernconstructie met V-vormige omkeerbare messenopstelling.

Wij hebben uw toestemming nodig

Deze inhoud wordt geleverd door een externe server. Als u de inhoud accepteert, zullen persoonsgegevens worden verwerkt en cookies worden geplaatst.

AMAZONE locaties

De wereld van AMAZONE: AMAZONE produceert sinds de oprichting in 1883 landbouw- en openbare diensten technologie. Inmiddels op 9 locaties wereldwijd met circa 2.000 medewerkers. Als wereldwijde aanbieder wordt nu ongeveer 80% van de productie verkocht in meer dan 70 landen.